top of page
transparent_logo.png

Hoe beleef jij LifeLoop?

LifeLoop helpt je door je zicht te geven op jouw werk-welzijn, een ‘’beleving van het leven’’ met alle aspecten die daarin een rol spelen

Leefstijl

Ontspanning

Vitaliteit

Voeding

Fitheid

Persoonlijkheid

Drijfveren

Relaties

Vaardigheden

Ontwikkelingsmogelijkheden

"LifeLoop" betekent meten, testen en het voeren van gesprekken om de koppeling te maken tussen carrière/werk en leefstijl. Concreet betekent het dat we allereerst het persoonlijk profiel van medewerker inzichtelijk maken. Hieronder vallen onder andere persoonlijkheidskenmerken, competenties, drijfveren, ambities en ontwikkelmogelijkheden. De volgende stap betreft een PMO (preventief medisch onderzoek) oftewel, fysiologische output. We meten hiermee, zowel werk gerelateerd als in de privésfeer onder andere de mentale gezondheid, lichaamssamenstelling, longfunctie, kracht en conditie, hart en vaten en leefstijl (voeding, slaap, etc). Tot slot leggen we de verbanden uit de bevindingen van de twee metingen om te komen tot een integraal advies voor iedere medewerker over de beleving van je leven.

WhatsApp Image 2022-12-21 at 15.01.09.jpeg
“Wat heb ik in huis op het gebied van persoonlijkheden en vaardigheden?"

LifeLoop geeft antwoord

"LifeLoop" denkt met je mee om antwoord te geven op bovenstaande vragen. Zowel voor en na de metingen zijn wij er als sparringpartner voor uw bedrijf en haar medewerkers. We denken mee waar ontwikkeling mogelijk is op werkgebied, gezondheid en vitaliteit. Niet weten waar te beginnen, dan maken wij dit inzichtelijk. Niet weten bij wie u moet zijn, dan brengen wij u in contact met de juiste personen.

We maken dus kleine loopings en blijven we in contact. We zijn er dus ook om even kort te reflecteren hoe het gaat na de meting. Ben je op de goede weg? Heb je weer even een zetje nodig in de goede richting?

Zo blijft "LifeLoop" betrokken bij uw bedrijf en medwerkers.

bottom of page